Hirdetés

Brolin, Damon és Moore George Clooney filmjének stábjában

|

Hirdetés

Szép lassan felpörögnek az események George Clooney és a Coen fivérek nevével fémjelzett Suburbicon című film körül. Clooney a Coen tesók által írt noir drámával nagyjából tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg(azóta készült egy új forgatókönyv), a TriStar pedig úgy döntött, hogy felkarolja a projektet. Az egykori Ross doki a rendezői székben foglal helyet és egyes hírek szerint már elkezdődött az egyeztetés Josh Brolin-nal, Matt Damon-nal és Julianne Moore-ral a Suburbicon stábjához való csatlakozásról. Magáról a filmről csak annyit tudni, hogy egy, az ’50-es években játszódó noir dráma, ami állítólag a Coen fivérek Véresen egyszerű című filmjéhez hasonlít. Brolin, Damon és Moore egyébként már dolgoztak együtt Coen-ékkel: Moore A nagy Lebowskiban, Damon (Brolin-nal együtt) A félszeműben, illetve Brolin a Nem vénnek való vidékben, de utóbbi szerepel Clooney és a legendás testvérek hamarosan mozikba kerülő filmjében, az Ave, Cézár-ban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.