Hirdetés

Végre magyarul is folytatódik a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet

|

Az amerikai FOX egyik legüdítőbb és legszórakoztatóbb komédiasorozata, a Brooklyn Nine-Nine, melyben egy rendőrörs munkáját és életét követhetjük figyelemmel, jó hosszú szünet után most magyarul is folytatódik.

Hirdetés

A VIASAT3 meglepően gyorsan hozta el remek magyar szinkron társaságában a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet első két évadát, azonban valami történhetett a második szezonzáró után, hiszen jó sokáig nem hallottunk a széria felől.

Hirdetés

Most azonban megtört a csend, és végre megtudtuk, hogy november 24-től újra képernyőn lesznek a dilis zsaruk, de sajnos nem naponta kapjuk majd a friss, harmadik évados részeket, hanem csak heti bontásban. Viszont szerencsénkre nem heti egy, hanem kettő epizódot élvezhetünk a szériából, mely a VIASAT3-ról a VIASAT6-ra, az éjjeli sávba költözik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.