Hirdetés

Brooklyn trailer - ír bevándorlás, zöld színek

|

Hirdetés

A 2015-ös Sundance Fesztiválon már debütáló, ígéretesnek tűnő dráma most kapott egy trailert a nagyközönség számára is. A rendezői székben John Crowley ül (A bűn hálójában, Kényszerszünet), a forgatókönyvet Nick Hornby írta, Colm Toibin azonos című regényéből. A Brooklyn története egy fiatal ír bevándorló lányról (Saoirse Ronan) szól, aki az 50-es években New Yorkba költözik az új lehetőségek érdekében, de végül két világ közé szorulva találja magát, és bizonytalanná válik abban, hogy hova is tartozik igazán. A színészgárdát nem kisebb nevek erősítik, mint Emory Cohen, Julie Walters, Domhnall Gleeson és Jim Broadbent. Oscar-esélyek a levegőben? Majd kiderül. https://www.youtube.com/watch?v=15syDwC000k  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.