Hirdetés

Bruce Dern helyettesíti Burt Reynolds-ot Tarantino új filmjében

|

A veterán színész így már duplázni fog a népszerű filmrendezőnél.

Hirdetés

Hónap elején jött a hír, hogy a legendás színész, Burt Reynolds eltávozott közülünk. Egynéhány könnycseppet elmorzsoltunk, felidéztük legkedvesebb filmes emlékeinket vele kapcsolatban, majd felmerült kérdésként az is, hogy leforgatta-e jeleneteit Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjéhez, avagy nem. És amennyiben nem, úgy ki lesz az, aki majd beugrik a helyére?

Hirdetés

Az első kérdésre a válasz gyorsan érkezett: nem, nem forgatta le jeleneteit. A második kérdésre pedig csak most érkezett meg a reakció: Burt Reynolds helyett Bruce Dern-t fogjuk látni a félig-vak, idős ranch-tulajdonos férfi George Spahn szerepében, aki bérbe adja birtokát a Manson-családnak, mielőtt azok gyilkos körútra mennének és meggyilkolnák többek között Roman Polanski feleségét, Sharon Tate-et is.

Dern - hasonlóan Reynolds-hoz - igazi veteránnak számít a szakmában. Olyan klasszikus alkotásokban játszott szerepet, mint a Walter Hill rendezésében készült Gengszterek sofőrje, az Akasszátok őket magasra!, az Ami sok az sokk, valamint - hogy egy-két kortárs példát is mondjak - a Nebraska, illetve az Aljas nyolcas (ez utóbbi ugye Tarantino legutóbbi rendezése). A Once Upon a Time in Hollywood-ban olyan neves színészek fognak Dern mellett feltűnni, mint Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Tim Roth, Emile Hirsch, Scott McNairy és még sokan mások. A 2019 augusztus 19-én mozikba kerülő film egy western-színészről, valamint annak kaszkadőréről fog szólni, akik a változóban lévő Los Angeles-ben bolyonganak munka reményében (1969-et írunk), miközben Charles Manson és bandája feltörekvőben van, a szomszédságban pedig ott él nem más, mint Sharon Tate. A valós események várhatóan a rendezőtől megszokottan jónéhány fiktív elemmel lesznek kiegészítve. Várjuk szeretettel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.