Hirdetés

Bruce Willis megerősítette a Die Hard 6-ot

|

Bruce a tőle megszokott szűkszavúsággal válaszolt arra a kérdésre, ami a legtöbb rajongót mozgatja most, hogy a jövő héten mozikba kerül a Die Hard ötödik része.

Hirdetés

Willis promóciós körúton van, hogy népszerűsítse a Die Hard legújabb epizódját, így meghívták a BBC csatorna The ONE Show című műsorába is, ahol megérdeklődték tőle, hogy várhatunk-e egy hatodik fejezetet John McClane kalandjaiból. Bruce válasza rövid, tömör és egyértelmű volt: "Igen." A színész szavaira reagálva rögtön megindultak a találgatások, amik azt firtatták, hogy Oroszország után McClane ismét visszatér-e New York városába, avagy újfent más helyszínt keresnek neki, hogy megmenthesse a világot. Némely pletykák azt engedik feltételezni, amit részben Willis is megerősített még 2010-ben, hogy a Die Hard 6 lesz a széria utolsó darabja, a szóbeszéd azonban tovább megy és egyenesen azt engedi sejtetni, hogy John életét veszíti a hatodik felvonásban és helyét a mostani filmből megismert Jai Courtney veheti át. Olyanok is akadnak, akik szerint legközelebb együtt keveredik bajba a McClane család, így Bruce és Jai mellett feltűnhet a 2007-es részből megismert Mary Elizabeth Winstead is Lucy szerepében. A Die Hard 6 várhatóan 2015-ben kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.