Hirdetés

Bruce Willis segít megtalálni az új John McClane-t

|

Egy ideje készülőben van az új Die Hard film, a Year One. A rendező Len Wiseman pedig elmondta, hogy a franchise arca, Bruce Willis is segít a casting során.

Hirdetés

A Die Hard: Year One egy eredettörténet lesz, ami még az 1988-as első rész előtt fog játszódni (a 70-es években), amikor is a főhős még rendőrként kereste a kenyerét. McClane mellett a feleség, Holly (őt Bonnie Bedelia formálta meg anno) is fel fog tűnni, aki a sorozat első két felvonásában bukkant csak fel.

Hirdetés

Arról egyelőre nincs információ, hogy a gyerekek, Jack és Lucy tiszteletüket teszik-e, de Willis aktívan kiveszi a részét a fiatal John McClane-t és a fiatal Holly-t megformáló színészek kiválasztásában, elvégre nem akárki keltheti életre a legendás hős ifjúkori énjét. 

A Year One a 2009-ben publikált, azonos című képregényen alapul, aki pedig attól tart, hogy a klasszikus hőst mellőzni fogják a múltidézés miatt, az sem fog csalódni. A cselekmény ugyanis párhuzamosan játszódik a múltban és jelenben. A rendező elmondta, hogy nincs konkrét dátum arról, hogy mikor érkezik a film, de tanultak a legutóbbi rész (Drágább, mint az életed) hibáiból és nagy energiákkal dolgoznak egy jobb, ütősebb forgatókönyvön. Remélhetőleg így is lesz!

Ti várjátok a filmet? Kit látnátok szívesen a fiatal John McClane-ként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.