Hirdetés

Bruce Willis szögre akasztaná a véres trikót

|

Minden idők egyik legnagyobb akciósztárjaként ismerjük Bruce Willist, pedig jeles színpadi színészként kezdte, híres drámák sorában remekelt.

Hirdetés

Haja is sokkal több volt akkoriban. Most, 57 évesen, megannyi sokszázmilliós kasszasikerrel a háta mögött azt fontolgatja, hogy visszatér a világot jelentő deszkákra. Először 1977-ben lépett színpadra alig 22 évesen, és azután évekre elkötelezte magát a színházzal. A fordulat 1984-ben következett be, amikor beugrott Ed Harris helyére a Fool for Love című Sam Shepard darabban. Olyan kiváló alakítást nyújtott, hogy a hollywoodi producerek felfigyeltek rá, és ezzel beindult Willis filmes karrierje. Azóta csak nézőként tette be a lábát színházba, miközben több mint 50 filmet forgatott, amelyek összbevétele csaknem eléri a 3 milliárd dollárt. Most úgy érzi, megérett az idő a változásra. "Fontolgatom, hogy visszamegyek a színházba - morfondírozik legújabb interjújában. - Sokkal jobban behatárolható munka, és tényleg a magam ura vagyok. Persze azért még a filmezést sem hanyagolom teljesen. Egyelőre tudok szaladgálni és verekedni, úgyhogy csinálom, amíg bírom."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.