Hirdetés

Brutális a Vitathatatlan 4 első előzetese

|

Hirdetés

Az Asylum-minőségű filmeket készítő Todor Chapkanov  rendezésében folytatódik a Vitathatatlan széria a negyedik résszel, amit még idén bepróbálhatnak az akciófilmek rajongói Scott Adkins főszereplésével, viszont csak DVD és Blu-ray verzióban. Egy biztos: finomkodás nem lesz! A Vitathatatlan 4 (Boyka: Undisputed) története szerint Yuri Boyka ismét ringbe száll, csakhogy már nem a börtönben. Ez alkalommal az elit ligában töri a bordákat, ám utolsó győztes meccse után ellenfele belehal a sérüléseibe. Boyka ezért úgy dönt, hogy nem vállal több mérkőzést, viszont az alvilág más véleményen van. Az első trailerben fröcsög a vér, csontok törnek, életcélok válnak semmissé, de egy Vitathatatlan cím mégse szólhat a kiscicákról, nemde? Ezt nektek is látnotok kell: https://www.youtube.com/watch?v=XGmae-CNj5w A Vitathatatlan 4 még nem kapott pontos dátumot, egyelőre annyit tudni, hogy várhatóan idén fog bemutatkozni. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.