Hirdetés

Brutális lesz az Alien: Covenant

|

Hirdetés

Körülbelül két hónap múlva kezdődik a Prometheus folytatás, vagyis az Alien: Covenant forgatása, a rendezői feladatokat ellátó Ridley Scott nyilatkozott a Golden Globe-gála kulisszái mögött arról, hogy milyen korhatár besorolásra készülhetünk a film kapcsán. Scott szerint az Alien: Covenan-t még az első Aliennél is parásabb lesz:

Erős “R”-re fogom készíteni, elég kemény lesz. Mindig emlékezni fogok Saint Louis-ra, az Alien sajtóbemutatójára. Nem tudtam volna még egyszer végigülni. Kikészültem a konyhás jelenettől, amikor John Hurt elkezdte felöklendezni a reggelijét. Abban a pillanatban rádöbbentem, hogy milyen ijesztő lett a film. Bűntudatot éreztem, hogy talán túl messze mentem. Idén megpróbálom ezt megismételni, de sokkal durvábban.
https://www.youtube.com/watch?v=kzWGaTKsm4A A rendező terve az, hogy az eredeti Alien és a Prometheus között legalább még két másik előzményt is szeretne elmesélni a 2017. októberében várható Alien: Covenant eseményein kívül, miközben a Neill Blomkamp-féle Alien folytatás csakis arra vár a parkolópályán, hogy megvalósulhasson.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.