Hirdetés

Brutális sztárgárdával kecsegtet az Amsterdam kedvcsinálója

|

David O. Russell az 1930-as évekbe elkalauzoló történelmi krimi-vígjátéka valóságos sztárparádét vonultat majd fel.

Hirdetés

David O. Russell munkatempója közismerten hektikus, azonban tagadhatatlan, hogy idén karriere leghosszabb, egy rövidfilmtől eltekintve szinte teljes passzivitásban töltött időszaka ér majd véget. Hiszen a direktor legutóbb 2015-ben, a Joy című életrajzi dramedy-vel jelentkezett, azaz bő hét éve alig hallatott magáról.

Hirdetés

Legújabb műve a tervek szerint 2022. november 4-én debütáló Amszterdam lesz. Az 1930-as évek Hollandiájában játszódó filmben a hadseregben összebarátkozó Burt (Christan Bale) és Harold (John David Washington), illetve a nővérként dolgozó Valerie (Margot Robbie) azon kapják magukat, hogy egy gyilkossági ügy első számú gyanúsítottjai. Ártatlanságuk bebizonyítása azonban nem ígérkezik fáklyásmenetnek, hiszen hamar kisül, hogy egy "sokkoló összeesküvés" áll az események hátterében.

A tényeket fikcióval vegyítő történelmi krimi-vígjáték alaphelyzete tehát tagadhatatlanul érdekes, és fényét tovább emeli, hogy hemzsegnek benne a sztárok. Mások mellett Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldaña, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Taylor Swift, Matthias Schoenaerts, Alessandro Nivola, Rami Malek és Robert De Niro felbukkanására is számíthatunk.

Titeket meggyőzött az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.