Hirdetés

Bryan Cranston és Elizabeth Olsen a Godzillában

|

Itt a legfrissebb casting hír, mely szerint Bryan Cranston (Breaking Bad) és Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene ) is csatlakozott a Godzilla remakehez.

Hirdetés

Cranston az elmúlt években olyan filmekben szerepelt, mint pl. a Red Tails, a John Carter, a Mindörökké Rock, Az emlékmás és az Argo, Olsen pedig a Spike Lee-féle Oldboy remakeben lesz a női főszereplő. A Godzilla rendezője, Gareth Edwards azt ígéri, hogy a film visszatér a gyökerekhez és Godzillát úgy mutatják be, mintha egy "félelmetes természeti erő" lenne. A forgatókönyvön Frank Darabont dolgozik, aki már állítólag a végső simításokat végzi. A történetről még semmit sem tudunk, de azt mondogatják, hogy Godzillán kívül lesz még 2 óriás szörny is. Az amerikai bemutató időpontja 2014. május 6.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.