Hirdetés

Bryan Singer beszélt Farkasról az X-Men: Apokalipszis előzetese kapcsán

|

Hirdetés

Minap megérkezett az X-Men: Apokalipszis utolsó előzetese, ami az Amerika Kapitány: Polgárháború legutóbbi trailerének az édes testvérének is nevezhető, leginkább a finálénak hála. Ebben ugyanis felvillannak azoka bizonyos adamantium karmok, amiről a rendező, Bryan Singer eképpen nyilatkozott.

Ez nem annyira egyszerű. Valami kulcsfontosságú történik vele. Arra a jelenetre utal, amely ismét mind a hat film kánonjába illeszti, de a születésével egy új irányt vesz. Ez nem egy jelentéktelen, csak bedobott szekvencia. Nem ez lesz az egyetlen, amiben látni fogjátok, maradjunk ennyiben.
Singer nagyon titokzatos, de sajnálatos is lenne, ha mindent idő előtt elkotyogna. Vélhetően ez majd rendet rak a fejekben, akik Az eljövendő múlt napjai után egy kicsit belezavarodtak és vélhetően megtudjuk, hogy a revampolt idővonalban az adamantiumbetyár miként került az X-ekhez, így már tökéletesen tisztában leszünk vele, mire a jövő márciusban érkező, James Mangold által rendezett harmadik Farkas filmben búcsút intünk Hugh Jackmannek a szerepben.    
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.