Hirdetés

Bryan Singer felfedte a titokzatos karakter kilétét az X-Men: Apokalipszis előzeteséből

|

Hirdetés

Múlt pénteken a 20th Century Fox végre hivatalosan is közzétette a jövő év egyik legnagyobb filmjének ígérkező legújabb mutáns kaland, az X-Men: Apokalipszis előzetesét, melyben a szemfüles rajongók a sok új, és visszatérő szereplők mellett felfedezhettek egy titokzatos karaktert is, akit csak 2 rövidke pillanat erejéig láthattunk Storm (Alexandra Shipp) és Apokalipszis (Oscar Isaac) oldalán. De vajon ki lehet Ő? Ezt derítette most ki az Empire magazin, akiknek a film rendezője, Bryan Singer árulta el, hogy az a kopasz karakter nem más, mint Caliban. A képregényekben Caliban olyan szupererővel rendelkezik, melynek segítségével 30 km-es körzetben képes megtalálni minden mutánst. Lényegében mint egy két lábon Cerebro gépezet. Amit még érdemes tudni róla, hogy tagja a Morlockok nevezetű mutáns csoportnak, amit elsősorban azok a mutánsok alkotnak, akik nem tudtak beolvadni a társadalomba. Sajnos nem tudjuk, hogy mekkora szerepet játszik majd Caliban a filmben vagy hogy be lesz-e vezetve más karakter is a csoportból. Mivel a karaktert maga a főgonosz, Apokalipszis és Storm (a Négy Lovas közül az egyik) látogatták meg, lehetséges, hogy Caliban erejét szeretnék felhasználni arra, hogy megtalálják a másik három lovast, Psylocke-ot (Olivia Munn), Angelt (Ben Hardy) és Magnetot (Michael Fassbender). A sors iróniája, hogy Caliban a képregényben a Halál Lovasa volt egy rövid ideig, de mivel a Lovasok kiléte már régen kiderült, nem valószínű, hogy Caliban története követni fogja azt a cselekményszálat. Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én érkezik a mozikba. Ti várjátok a filmet?

Az idők kezdete óta istenként imádták. Apokalipszis az első és a leghatalmasabb mutánsa az X-Men univerzumának, számos mutáns erejét magáénak tudhatja, aminek köszönhetően halhatatlanná vált és legyőzhetetlen. Amikor ezer év után felébred csalódottan szemléli a világot, ezért maga köré gyűjt egy csapat erős mutánst, köztük az összetört szívű Magnetót, hogy megtisztítsa a világot és újfajta rendet teremtsen, amiben uralkodhat. A Föld sorsa egy hajszálon függ, így Ravennek, a Professzor segítségével vezetnie kell egy csapat fiatal mutánst, hogy legyőzzék a legnagyobb ellenségüket és megmentsék a világunkat a pusztulástól.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.