Hirdetés

Jurassic World - Bryce Dallas Howard és a magassarkú története

|

Bryce Dallas Howard maradandót alkotott a Jurassic Worldben, amikor az egész filmet magassarkúban húzta le, most elmondja az esetről a véleményét.

Hirdetés

A Jurassic World tavaly bankot robbantott, azonnal neki is ültek a második résznek, de egy dolog sok rajongót a mai napig nem hagy nyugodni: hogy bírta végig rohanni az egész filmet Bryce Dallas Howard magassarkúban? Nemcsak hogy rövid túrára indult a dzsungelben, amit minden probléma nélkül kibírt, de lefutott egy T-Rexet is... Ez túrabakancsban vagy futócipőben is kihívás, nemhogy egy minimum 7 centis magassarkúban. Persze értjük, hogy amikor a világ legfélelmetesebb dinója elszabadul a ruhánk praktikussága nem prioritás, de azért akkor is.

Hirdetés

Bryce Dallas Howard szerint az egész végül elég jól alakult számára, hisz erről mindenki beszélni fog, akár évek múlva is:

Úristen! Ez a kedvencem az egészből, vegyük csak a GIF-eket, amik fenn vannak. Úgy értem, láttátok a tényleg vicces darabokat, amiken az eredeti film színészei, sőt még a dinók is magassarkút viselnek? Az fantasztikus volt. Ez egyértelműen valami teljesen váratlan dolog volt, és talán életem végéig hallgathatom a futós vicceket. Egy lehetek azok közül az emberek közül, akikre folyamatosan utalgatni fognak, talán akár 80 év múlva is.

Van futóverseny, amin kizárólag magassarkúban lehet indulni, lehet a színésznőnek megérné benevezni egyre, egész biztosan nyerne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.