Hirdetés

Búcsút mondhatunk az Inhumans mozifilmnek?

|

Hirdetés

Legalábbis egyelőre, ugyanis a Marvel törölte a filmet a megjelenési naptárából. Az Inhumans eredetileg 2018 novemberére lett datálva, majd a premier átvándorolt 2019 júliusára. Kevin Feige korábban azt nyilatkozta, hogy a film nagy valószínűséggel megint hátrébb vándorol, de a Marvel most kivette a premierjei közül. Ebben nagy valószínűséggel az eredetileg nem tervezett bemutatók is közrejátszottak, hiszen az Inhumans 2014-ben még a harmadik fázisra volt datálva, de azóta bejött a képbe a Pókember: Hazatérés, a Hangya második része és a különálló Darázs film is, plusz maga a szál valamilyen szinten felvezetésre került az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben is. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az Inhumansról le kellene mondani, hiszen a Marvelnek 2020-ra eddig 3 meg nem nevezett filmjének van már premierdátuma (május 1, július 10 és november 6 a jeles napok), tehát ezek kzül akármelyik lehet a későbbiekben, amint konkretizálódnak a tervek, hiszen sem szereplői nincsenek - igaz Vin Diesel elejtett ezzel kapcsolatban valamit - sem pedig rendezője és érdemi forgatókönyv sincs, csupán a Fekete Párduc szkriptjét jegyző Joe Robert Cole rántott össze egy korai vázlatot. Szerintetek meg fog valósulni valaha, vagy 2020-ra már a Marvelnak leszállóágban lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.