Hirdetés

Búcsúzik az Állítólag

|

Hirdetés

A Discovery úgy döntött itt a vége. A január 9-én érkező 14. évad lesz az utolsó az Állítólag (Mythbusters) történetében. 248 részével a csatorna legrégebb óta futó sorozata. 2003-ban volt a premier és ugyan akkor nem volt kirobbanó siker, de ennyi idő alatt komoly rajongótábora lett, és biztos mindenki látott legalább egy-két részt, vagy a legutóbbi évadzárót, amit a Star Wars uralt. A sorozat összesen (az utolsó évadot is beleszámítva) 2950 kisérletet mutatott be, 1050 legendát bizonyított be vagy döntött meg, és 900 robbantást hajtottak végre. Adam Savage így nyilatkozott a hírrel kapcsolatban:

Az Állítólag készítése alapjaiban és visszafordíthatatlanul változtatta meg a gondolkodásomat mint ember, mint művész és mint tudós. Örülök, hogy a tévé egyik legjobb sorozatát búcsúztathatom. Hiányozni fog a sorozattal járó munka.
Jamie Hyneman hozzátette:
Soha nem gondoltam volna, hogy egyáltalán képernyőre kerülhetünk, ráadásul ilyen hosszú ideig. Mindenek felett az a legjobb, hogy annak ellenére, amiket csináltunk, még mindig megvan az összes ujjunk.
A készítők felkészültek a zárásra, és megígérték, hogy az utolsó kísérletek a sorozathoz méltóak lesznek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.