Hirdetés

Vetítéssel és koncerttel emlékeznek Bud Spencerre, vegyél részt rajta te is! (Lezárva)

|

A legendás színész halálának közelgő évfordulója alkalmából tart koncertet a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar, valamint levetítik az ikonikus páros egyik legnagyobb klasszikusát is digitálisan felújított változatban.

Hirdetés

Júniusban lesz két éve, hogy elhunyt mindannyiunk kedvenc pofonosztója, akit keblére ölelt az egész világ (és aki keblére ölelte az egész világot), Bud Spencer. 

Hirdetés

Az évforduló szolgál apropójául annak az emlékprogramnak, melyet a XV. kerületi Pólus moziban rendeznek június 15-én este (18:00-21:30 között), és aminek keretén belül a nagyközönség megtekintheti a Spencer-Hill páros egyik legnépszerűbb (és egyik legjobb) filmjét, Az Ördög jobb és bal kezét. Ezt az egyszeri vetítést pedig a Bud Spencer-Terence-Hill Emlékzenekar emlékkoncertje követi, akik majd a páros filmjeinek leghíresebb és legkedveltebb zenéiből fognak válogatni - ezzel is megmelengetve a rajongók szívét. A film maga a klasszikus Bujtor-Újréti szinkronnal lesz levetítve, digitálisan felújított változatban, a koncert pedig háttérvetítéssel fog zajlani.

Ha szeretnétek ezen a nagyszerű eseményen részt venni, akkor jó helyen jártok, hiszen a Pólus Mozi jóvoltából 5 darab páros belépőt sorsolunk ki rá azok között, akik a puliwood@project029.hu e-mail címre elküldik az alábbi kérdés helyes válaszát: 

- Hogy hívták Bud Spencer karakterét Az ördög jobb és bal kezében?

a, Bambino

b, Charlie Firpo

c, Wilbur Walsh

A helyes válasz betűjelét június 15-én, reggel 8-ig várjuk, majd utána rögtön kisorsoljuk a nyerteseket. Kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki el is tud menni az eseményre aznap! NEM feltétele a játéknak, de megköszönjük, ha követitek a Facebook oldalunkat is. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.