Hirdetés

Burton and Taylor TV film - Kép

|

A BBC America megosztotta az első képet a hamarosan érkező életrajzi filmjéből, a Burton and Taylorból, ahol Helena Bonham Carter és Dominic West alakítja a lármás szerelmeseket.

Hirdetés

Nemrég a Lifetime is feldolgozta ezt a témát, Liz&Dick címen Lindsey Lohannel a főszerepben, de az első képet látva rögtön megállapíthatjuk, hogy a BBC változata sokkal tekintélyesebb lesz. Burton és Taylor neves színészek akik privát és publikus kapcsolatukat szerencsétlenül eljátszák estéről-estére, amikor 1983-ban szerepelnek Noel Coward újraélesztett darabjában, a Private Livesban. A Burton és Taylor páros a 20. század legelbűvölőbb és legviharosabb kapcsolata. A két híres színész kapcsolatában több összeházasodás és elválás is jelen volt. A képet megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.