Hirdetés

Burton vászonra viszi a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t

|

Hirdetés

Tim Burton láthatóan nem ismeri a pihenés fogalmát, hiszen idén mutatták be a Nagy szemek rendezését, de a Bettlejuice 2 mellett már azt is megtudtuk, hogy ő fogja ledirigálni az új, élőszereplős és CGI elemeket vegyítő Dumbó filmet, valamint a legfrissebb hírek szerint már elrajtolt a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) című regény feldolgozásának forgatása. A 20th Century Fox szerezte meg Ransom Riggs New York Times bestsellerének jogait és az egyedi stílusú Tim Burtont kérték fel az adaptáció lebonyolítására, méghozzá Jane Goldman (Kingsman: A titkos szolgálat, X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Kick-Ass) forgatókönyve alapján. A moly.hu leírása alapján a regényben egy 16 éves fiú, Jacob egy családi tragédia után egy Wales partjainak közelében található szigetre kerül, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különös gyermekek számára fenntartott otthonának romjait. Miközben Jacob végigjárja az elhagyatott termekben és folyósókon, rádöbben, hogy az itt élt árvák többek voltak különlegesnél és talán még mindig élnek.

Layout 1
A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei könyv filmváltozata tehát hátborzongató kalandnak ígérkezik, amelyből Burton remélhetőleg kihozza majd a rá jellemző stílusnak köszönhetően a legjobbat, ehhez pedig olyan színészek asszisztálnak majd, mint Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Terene Stamp, Kim Dickens, Rupert Everett, Judi Dench és Samuel L. Jackson. A stáb először Floridában forgat, majd az Egyesült Királyságban és Belgiumban is megfordulnak. A várható premier 2016. március 4.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.