Hirdetés

A Bosszúállók 4 új történetszálat indít el az MFU-ban

|

James Gunn megerősítette, hogy egy egészen új történetvonal kezd el kibontakozni a Bosszúállók 4 után.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy a jelenleg alcím nélkül álló Bosszúállók 4 fogja lezárna a Marvel Filmes Univerzum 3. fázisát és ezzel együtt azt a gigantikus történetet is, ami 2008-ban vette kezdetét. Kevin Feige ezzel kapcsolatos interjúját néhányan csúnyán félre értették és azt következtették ki belőle, hogy ez az MFU végét is jelenti, de erről szó sincs.

Hirdetés

A félreértést a Galaxis Őrzői filmek rendezője, James Gunn tisztázta, aki egy Twitter kérdésre válaszolva mondta el, hogy a Bosszúálók 4 nem a vég, hanem egy új kezdet lesz:

"Nem. Kevin Feige nyilatkozatait olvassátok el, ne a ráhúzott körítést. Egy hosszú történet valóban véget fog érni és egy új fog elkezdődni. A Galaxis Őrzői 3 lesz az egyik film azok közül, amelyek elindítják ezt az új történetet."

Már arra is fény derült, hogy a Pókember: Hazatérés folytatása 2019. július 5-én érkezik a mozikba, csupán néhány hónappal a Bosszúállók 4 premierje után, ami azt jelenti, hogy ez lesz a 4. fázis első filmje. Hogy ezt milyen további alkotások követik majd egyelőre nem tudjuk. Feige szerint ezeknek a filmeknek a felfedése spoileres lenne a 3. fázis hátralévő részére nézve ezért vélhetőleg nem is fogják feldeni a címeket a Bosszúállók 4 bemutatójáig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.