Hirdetés

Büszkeség és balítélet meg a zombik - Új trailer és poszterek érkeztek

|

Hirdetés

Új előzetest kapott a Büszkeség és balítélet meg a zombik, sőt poszterek is érkeztek a filmhez. A friss trailer nem túl sokban különbözik az elsőtől, a hálaadást célzó plakát azonban egészen ötletes. A film Seth Grahame-Smith azonos című könyvét veszi alapul, amelyben a szerző Jane Austen klasszikusát írta át és zsúfolta tele zombikkal. A Bennet-lányok profi zombivadászok, és két bál között kedvenc hobbijukként élőholtakat kaszabolnak le. A főbb szerepekben Lily James, Sam Riley, Douglas Booth, Matt Smith, Charles Dance és Lena Headey lesz majd látható. A Büszkeség és a balítélet meg a zombik a tervek szerint 2016. február 5-én landol a mozikban.

[gallery columns="4" ids="73232,73233,73234,73235"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.