Hirdetés

Bye Bye Man: A rettegés neve - borzongató lett az első előzetes

|

Megérkezett az első szinkronos előzetes a hamarosan érkező legújabb horror alkotásról, a Bye Bye Man: A rettegés nevéről.

Hirdetés

Amikor három diák beköltözik egy hangulatos, ódon házba nem messze az egyetemüktől, nem is sejtik, milyen hátborzongató titkokkal kell szembenézniük. Először furcsa érmékre, később egy baljóslatú üzenetre bukkannak egy éjjeliszekrény fiókjában. Majd miután szeánszot tartanak a házban, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál.

Hirdetés

Ráébrednek, hogy egy démoni lény át akarja venni a tudatuk felett az irányítást. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel, és közben minden erejükkel próbálják megőrizni a halálos titkot… De vajon létezik kiút az ördögi gondolatok útvesztőjéből?

A Robert Damon Schneck novellája alapján készült horrorfilmet Stacy Title (Az utolsó vacsora) rendezi, és olyan neves színészeket láthatunk benne, mint a Mátrixból ismert Carrie-Ann Moss, valamint Faye Dunaway. A Bye Bye Man idehaza április 27-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.