Hirdetés

Café Society előzetes - Woody Allen felidézi a klasszikus Hollywood korszakát

|

Hirdetés

Amikor Woody Allen egy egész estés, múltidéző kiruccanás köré épülő filmet készít, az általában mindig jól szokott elsülni, elég csak megemlíteni az Éjfélkor Párizsbant, amikor vissza látogattunk az 1920-as évek Párizsának éjszakai életébe, de meglehetne még említeni a Kairó bíbor rózsáját is, amely az 1935-ös év New Jersey-jébe repített el bennünket. A Café Society ismételten egy kellemes hangulatú múltidézést ígér. Ezúttal 1930-ba ugrunk vissza, méghozzá a nagy gazdasági világválság utáni Hollywoodba, egy fiatal férfi szemszögén keresztül, aki szeretne dolgozni az ekkoriban lángoló filmiparban. Érkezése után nem sokkal szerelembe esik és magával ragadja az a pezsgő életmód, amely a kor szellemiségét ekkoriban meghatározta. Ezt a szellemiséget Bruce Willis jelenléte nélkül ugyan, de Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey és Steve Carell alakításán keresztül tapasztalhatjuk meg, a látványért pedig nem más, mint a legendás operatőr, Vittorio Storaro felel majd. A Coen tesók év eleji kiruccanása Hollywood aranykorába sajnos nem volt igazán kiemelkedő alkotás, talán most Allen bácsi sokkal többet ki tud hozni majd az ötletből. A Café Society először a Cannes-i Film Fesztivál alkalmából kerül majd vetítésre, de a film csupán megnyitja majd az eseményt és nem száll versenybe az Arany Pálma díjért. Később, a nyár folyamán pedig a mozik kínálatába is bekerül majd. Az első előzetest lejjebb görgetve tudjátok megtekinteni: https://youtu.be/LsmwF3xUWHM

Café Society
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.