Hirdetés

Call of Duty film és Skylanders TV sorozat érkezik az Activision vadonatúj filmes részlegétől

|

Hirdetés

A hétvégi BlizzCon-t inkább a videójátékok szerelmesei követik árgus szemekkel, de a filmek megszállotjai sem járnak rosszul, ha vetnek rá egy-két pillantás, hiszen nem csak a Warcraft: A kezdetek előzetese fog debütálni az eseményen, hanem már egy nagy volumenű bejelentésre is sor került. Az Activision és a Blizzard szövetsége beharangozta az Activision Blizzard Studios megalapítását, ami egy új részleg lesz a két cég számára, amely saját gyártású filmek és sorozatok előállításával fog foglalkozni. Az új stúdió első nagy projektje egy "robusztus filmes univerzum" a Call of Duty franchise alapján, ami mozivászonra szánt filmek sorozatát fogja tartalmazni, lehetséges televíziós adaptációkkal együtt. Bővebb információk még váratnak magukra, de az első alkotás megjelenése 2018 vagy 2019 körül várható. https://www.youtube.com/watch?v=ejMqe1WBtEQ Ezen kívül egy animált Skylanders TV sorozat is készülőben van, ami a Skylanders Academy címet viseli. A szériáért a Futurama írója, Eric Rogers felel és remélhetőleg hamarosan az is kiderül, hogy melyik csatornán és mikor fog bemutatkozni az első évad. Egy korábbi Disney-s vezető, Nick van Dyk lesz az Activision Blizzard Studios társelnöke, akihez csatlakozni fog egy hasonlóan profi és tapasztalt vezető, akinek a kilétét hamarosan felfedik. Mi a véleményetek a játékgyáros cég új részlegéről? Érdekelnek a bejelentett címek vagy esetleg valamelyik másik videójáték filmes adaptációját néznétek meg tőlük?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.