Hirdetés

Call of Duty mozi - Dwayne The Rock Johnson elkészítené

|

Dwayne The Rock Johnson következő szereplése a Halálos Iramban: Ötödik sebesség-ben esedékes májusban, az MTV munkatársa azonban más lehetőségekről is kifaggatta a színészt.

Hirdetés

Például rákérdezett arra, hogy a Doom után szívesen vállalna-e főszerepet más videójáték adaptációban is? Johnson rövid kertelés után rávágta, hogy ha megfelelő forgatókönyvvel jönnének elő, szinte biztosan igent mondana. Szerinte a Doom is jól indult de valahogy út közben elvesztek és nem úgy sikerült a projekt, ahogy azt eredetileg tervezték. Az MTV munkatársa ekkor feltette a cikk címét érintő legfontosabb kérdést: melyik játék vászonra szánt verziója érdekelné? Johnson szinte rögtön rávágta: "Call of Duty: Black Ops, az ütős lenne, csináljuk meg!" Ez mind szép és jó, de az Activision levédette a Call of Duty nevet így nem készülhet az engedélyük nélkük belőle film, de ha Johnson eleget lobbizik náluk talán még valami jó is kisülhet a dologból. Ugye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.