Hirdetés

Cannes 2016 - George Miller lesz a zsűri vezetője

|

Hirdetés

Tavaly mindenki nagy meglepetésére Cannes-ben legalább annyira szerették a Mad Max: A harag útját, mint a nézők. Végül azonban a Coen tesók által vezetett zsűri, az Arany Pálmát Jacques Audiardnak adta a Dheepanért, így olyan filmek csúsztak le, mint a Carol (Todd Haynes), The Assassin (Hou Hsiao-hsien), a Sicario (Denis Villeneuve) és a Saul fia (Nemes László). Bár az egyik leghíresebb filmfesztivál csak májusban lesz, még nehéz lenne megmondani, hogy milyen filmeket fognak beválogatni a programba. Egy biztos idén George Miller fog a zsűri élére állni, amit más nemzetközi írók, rendezők, színészek és fimkészítők fognak alkotni. Tudom nehéz elhinni, de a Mad Max előtt a Táncoló talpak első és második részét, illetve a Babe folytatását rendezte, szerencsénkre inkább úgy döntött, hogy visszatér a szériához.

download
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.