Hirdetés

Captain America: The Winter Soldier - Felér egy kisebb Bosszúállók filmmel?

|

Anthony Mackie is részt vett Michael Bay mellett az Izomagyak promóciós körútján és ha már ott volt, akkor nyilatkozott is egy jót a formálódó Amerika Kapitány folytatásról.

Hirdetés

Anthony Mackie testesíti majd meg Falcon karakterét a Captain America: The Winter Soldier sztorijában, aki képes lesz repülni speciális szárnyai segítségével, illetve tud kommunikálni a madarakkal. Az Izomagyak című filmjének reklámozása közben arra is jutott ideje, hogy beszámoljon a film sajátosságairól és egészen egyszerűen úgy fogalmazott, hogy az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló folytatása nem más lesz, mint a Bosszúállók 1.5. Mackie szerint ha vetünk egy pillantást a stáblistára, láthatjuk, hogy tele van szuperhősökkel és karakterekkel: Amerika Kapitány, Fekete Özvegy és Falcon a SHIELD segítségével szembeszáll Buckyval, akit mostantól Winter Soldier néven ismerünk. Nick Fury (Samuel L. Jackson), Maria Hill (Cobie Smulders) és Alexander Pierce (Robert Redford) biztosan jelen lesznek a SHIELD-től, tehát nem lesz gyenge a felhozatal, annyi szent. A Captain America: The Winter Soldier külföldi dátuma 2014. április 4. Csak győzzük kivárni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.