Hirdetés

Captain America: The Winter Soldier - Forgatási Fotók

|

Clevelandben folytatódik tovább a következő Amerika Kapitány film forgatása, melyen most Bucky (Sebastian Stan) egy késsel rontott neki egykori bajtársának.

Hirdetés

Nemrég még esernyőkkel takargatták előlünk Winter Soldiert, mostanra azonban már kaptunk róla annyi képet, hogy jól megnézhettük hogyan is fog kinézni a filmben. A bionikus karját is rendesen szemügyre vehetjük, amin ott virít a vörös csillag. Szerencsére a forgatás sincs rossz hatással a városra, hiszen az egyik képen láthatjuk egy bolt ablakába kitett feliratot: "Forgatás alatt is nyitva vagyunk". A filmet Anthony és Joe Russo rendezik, várható megjelenés jövő év áprilisa. Főbb szerepekben Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Georges St-Pierre, Robert Redford, Hayley Atwell, Toby Jones, és Emily VanCamp. A képeket tovább kattintva megtekintheted.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.