Hirdetés

Captain America: The Winter Soldier - Így néz ki a főellenség

|

Újabb forgatási képeket kaptunk az Amerika Kapitány 2 munkálatainak helyszínéről, amelyeken feltűnik Kap korábbi cimborája, Bucky is, aki átállt a sötét oldalra és Winter Soldier lett belőle.

Hirdetés

Emlékeztek még rá, hogy az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című filmben Bucky pajtás lezuhan egy vonatról a mélybe és főhősünk úgy tudja, hogy életét vesztette? Nos, nem így történt, ugyanis James "Bucky" Barnes (Sebastian Stan) túléli a zuhanást és az orosz hadsereg bukkan rá. A baleset következtében elveszti az emlékezetét, így az oroszok tökéletes bérgyilkost képeznek ki belőle és ekkor kapja a Winter Soldier (magyar fordításban talán Tél Katona) nevet. Akad azonban, aki szembeszálljon vele, hiszen Amerika Kapitány (Chris Evans) mellett feltűnik a filmben Fekete Özvegy (Scarlett Johansson), Nick Fury (Samuel L. Jackson) és Kap új társa, Sólyom/Falcon (Anthony Mackie) is. A külföldi premier 2014. április negyedike, hozzánk valószínűleg egy héttel később jön.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.