Hirdetés

Captain America: The Winter Soldier - Képeken és Videón a címszereplő (Update)

|

Az új Amerika Kapitány film forgatásáról érkezett néhány kép és egy videó, melyen Bucky, a Winter Soldier látható a bionikus karjával.

Hirdetés

Az első concept artokon jól látszott, hogy a robot kar hasonló lesz a képregény belihez, most végre láthatjuk, hogyan néz ki a valóságban is, habár a forgatás ezen szakászát próbálják rejtegetni a közönség elől, egy szemfüles embernek sikerült pár képet és egy videót készítenie. Az első hivatalos anyagot valószínűleg nyáron, a Comic-Conon kapjuk, addig is be kell érnünk ezekkel. A filmet Anthony és Joe Russo rendezik, főbb szerepekben Chris Evans, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Cobie Smulders, Robert Redford, és Samuel L. Jackson. A képekért és a videóért kattints tovább.

UPDATE: Még több kép érkezett amin többet látunk a Winter Soldierből, megjelenik Kapitány és Feketeözvegy is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.