Hirdetés

Captain Canuck, a kanadai szuperhős a vásznon

|

Napjainkban leginkább a szuperhősfilmek vonzzák az embereket a mozikba, hiszen mindig is szerettük az emberfeletti, avagy különleges erővel bíró egyéneket. Kanada is kiveszi a részét a szuperhős őrületből?

Hirdetés

Tavaly már felröppent a pletyka, hogy a Minds Eye Entertainment megszerezte a kanadai szuperhős képregény, a Captain Canuck megfilmesítési jogát Richard Comely írótól, ám akkor még szinte semmit sem tudtunk a készülő tervezetről. A The Vancouver Sun értesülései szerint a film nagyon is úton van és Canuck Kapitány hivatalosan is elfogallhatja majd helyét a többi szuperhős között. 1975-ben jelent meg a képregény legelső száma, a mozi pedig értelemszerűen a képregény-sorozat történetén fog alapulni. A Minds Eye Entertainment talált a filmhez forgatókönyvírót is Arne Olsen személyében, aki korábban olyan szkriptekért felelt, mint a Vörös skorpió, Az utolsó menet agy éppen az Atomcsapat. A Kanada nemzeti hősének, szimbólikus jelképének számító Canuck Kapitányt Olsen realisztikus megközelítéssel szeretné vászonra vinni és leginkább olyan színészt szeretne a főszerepben látni, mint Ryan Gosling, aki szintén kanadai származású. Rendező még nincs a projekt élén, dátumról sem tudunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.