Hirdetés

Captain Marvel - Emily Blunt lehet a befutó?

|

Hirdetés

Amióta tavaly októberben a Marvel bejelentette a 9 filmet tartalmazó harmadik fázist, sok spekuláció látott napvilágot arról, ki játszhatja majd el a közkedvelt szuperhősnőt, Captain Marvelt. Pletykálták többek között a Vikingek c. sorozatból Katheryn Winnicket (Lagertha), Jessica Chastaint, Charlize Theront, Katee Sackhoffot és Emily Bluntot is. Most újabb pletykák láttak napvilágot, miszerint Emily Blunt már alá is írt szerepre. Áprilisban ugyan még úgy tűnt, hogy Charlize Theron lehet a befutó, rendezőnek pedig Angelina Jolie volt a legesélyesebb, ám ezt akkor senki sem erősítette meg, és a film körül azóta elcsitultak a kedélyek. Mostanáig. Bár rendezőt még mindig nem kapott a film, a stúdió már leszerződtette Nicole Perlmant (A galaxis őrzői) és Meg LeFavuet (Agymanók), hogy írják meg a forgatókönyvet. Tehát megkezdődtek az előkészületek a filmmel, de még mindig rengeteg ideje van a Marvelnek megtalálni a megfelelő rendezőt és főszereplőt, ugyanis a premier még több mint 3 év múlva esedékes, egészen pontosan 2018. november 2. a dátum. Mindenesetre mi bízunk benne, hogy nem kapkodják el a választást, és a megfelelő személyek kerülnek az említett pozíciókba. Ti kit látnátok szívesen a főhősnő szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.