Hirdetés

Régi ismerősök köszönnek vissza a Captain Marvelben

|

Olyanokat is láthatunk, akikre nem is gondoltunk volna.

Hirdetés

Már gőzerővel forog a Marvel legújabb mozija,a Captain Marvel, ami a stúdió első, önálló szuperhősnős filmje lesz. Azt eddig is tudtuk már, hogy az Oscar-díjas Brie Larson alakítja a címszereplőt, Jude Law a mentorát, Ben Mendelsohn a főgonoszt, és Samuel L. jackson is visszatér a 90-es években játszódó történetben. A meglepőbb viszont az, hogy utóbbin kívül még kik.

Hirdetés

A legörömtelibb talán az, hogy Clark Gregg Coulson ügynökét ismét viszont láthatjuk majd a vásznon, amire azért számítani lehetett, most azonban már hivatalos, hogy A S.H.I.E.L.D. ügynökei vezetője is visszatér. Ami azonban még meglepőbb, hogy A Galaxis Őrzői két rosszfiúja, a Ronant alakító Lee Pace, valamint a Korathot megformáló Djimon Hounsou is újra feltűnik. Mivel Carol Denvers az univerzum legerősebb védelmezőjévé válik és a Skrullok lesznek a főellenség, ezért érthető, hogy a galaxis más fajai is képviselik magukat. 

Azt persze egyelőre még nem tudni, hogy Greggnek, Pace-nek és Hounsou-nak mekkora lesz a szerepe az egészben (vélhetően csak kisebb epizódszerep, vagy cameo). Mindenesetre a Marvel most erősítette meg a film forgatásának a startját a fenti képpel, amelyen Larson látható, aki a szerephez való felkészülés során ellátogatott a Nellis Légi Bázisra. A filmet a Fél Nelson-t dirigáló Anna Boden és Ryan Fleck rendezik, a bemutató pedig 2019, március 8.-án esedékes, alig másfél hónappal a Bosszúállók negyedik része előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.