Hirdetés

Alsógatyás szuperhőssel erősít a DreamWorks

|

A DreamWorks megmutatta az első fotót a 2017-es animációs filmjéről, a Captain Underpants-ról, amely az Amerikai Egyesült Államok egyik legrégebbi poénját aknázza ki, miszerint a hősök kívül hordják az alsójukat.

Hirdetés

Sosem hittük volna, hogy egyszer moziban láthatjuk azt, amint valaki alsógatyában szuperhősködik, pedig a DreamWorks 2017-ben ezt is elintézi nekünk. Öhm, hurrá?

Hirdetés

A Turbó, valamint a MadagaszKarácsony rendezője és írója, David Soren következő animácós fimjét, a Captain Underpants-ot Nicholas Stoller (Az igenember, Felhangolva, Muppets) forgatókönyve alapján (Dav Pilkey azonos című könyvét alapul véve) készíthette el. A sztori pedig a következő: két csintalan gyerek hipnotizálja az iskolaigazgatót, amely így a rosszcsont lurkók agyából kipattant képregényhősnek, a jószívű és elasztikus-alkatú Alsógatya Kapitánynak képzeli magát (Boxer Kapitány? Vonalkódos Kapitány? Hátulgombolós Kapitány? Most aztán tényleg elszabadulhat a magyar címadók fantáziája). Íme az első kép: 

Az alsógatyást az eredeti változatban Ed Helms szinkronizálja, rajta kívül pedig a feliratos kópia kedvelői hallhatják Kevin Hart, Kristen Schaal és Jordan Peele hangját is, amikor a Captain Underpants 2017. június 2-án a mozikba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.