Hirdetés

Carol előzetes - A tökéletes élet nem elég

|

Hirdetés

Eljött az ősz és vele együtt szépen csorognak a művész- és az Oscarra készített filmek. A Carol is ilyen, az 50-es években játszódik, ahol Carolnak (Cate Blanchett) mindene megvan: család, gazdagság és miegymás, de a legfontosabb, a szerelem hiányzik. Az életébe viszont betoppan a fiatal, naiv bolti eladó, Therese (Rooney Mara) és lassan kialakul valami kettejük között, ennek pedig következményei lesznek. Egy előzetes már volt, de ez az amerikaiaknak készült. Hosszú érzelmes, mindent elmondó snittek, kevés dialóg, viszont még így is sokat mutat: https://www.youtube.com/watch?v=H4z7Px68ywk A filmet Todd Haynes rendezi Patricia Highsmith könyvéből (The Price of Salt), főszerepben még: Kyle Chandler, Sarah Paulson, Jake Lacy és Cory Michael Smith. November 20-án nyit kint a mozikban, hozzánk valószínűleg csak késéssel érkezik. Cannes-ben ezzel a poszterrel reklámozták:

download
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.