Hirdetés

Carol előzetes - Cate Blanchett romantikázik

|

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes az Oscar-jelölt rendező, Todd Haynes (Távol a mennyországtól, Mildred Place) új filmjéhez. A Carol, Patricia Highsmith The Price of Salt regénye alapján készült (magyar nyelven is megtalálható Carol címen). A történet Amerikában az 50-es években játszódik, amikor két nagyon különböző háttérrel rendelkező nő egy váratlan szerelmi viszonynak lesznek a részesei. Therese Belivet (Rooney Mara) egy 20-as éveiben járó nő, aki egy lakberendezési áruházban dolgozik és sokkal többről álmodozik. A másik hölgy Carol (Cate Blanchett), a címszereplő egy lehengerlő személyiség, aki egy tönkrement szerelem nélküli házasságban rekedt. A film eddig csak pozitív kritikákat kapott a cannes-i filmfesztivál premierje után. Ez érthető, tekintettel az előzetesre, ami bemutatja a fellángolását egy csodálatos szerelemnek és a feszültséget, ami a barátság mögött lapul. https://www.youtube.com/watch?v=Lt-WC9xa7qs A filmben feltűnik még Kyle Chandler, Sarah Paulson, Jake Lacy és Cory Michael Smith, premier november 20-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.