Hirdetés

Carrie Fisher bevallotta, hogy a Star Wars forgatásán viszonya volt Harrison Forddal

|

A színésznő közel 40 év után először beszél nyíltan szerelmi viszonyáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Star Wars univerzum egyik leghíresebb szerelmi párosa egyben a legautentikusabb is. Carrie Fisher nemrég bevallotta, hogy 39-40 évvel ezelőtt az első rész forgatásán a 19 éves színésznő és a 33 éves (egyébként házas) Ford között egy nagy szerelmi fellángolás volt. Ez egyébként részletesebben is ki lesz tárgyalva Fisher "The Princess Diarist" című könyvében.

Hirdetés

A People Magazin vállalta, hogy a színésznő szerelmi viszonyát nyilvánosságra hozza. Eszerint ez az időszak mindössze három hónapig tartott, amíg a forgatás zajlott. Így fogalmazott Fisher:

Nagyon intenzív volt. Hétköznaponként Han és Leia voltunk, hétvégenként Carrie és Harrison.

A színésznő azért hozakodott elő viszonyával ennyi év után, mert ahogy fogalmazott az erőszakos újságírók már egy ideje zaklatták vele. Könyvében Harrison Fordra elég figyelmet szentel, de állítása szerint a 74 éves színész nem kívánja kommentálni a sztorit. Fisher azt is elárulta, hogy George Lucas születésnapi partija után töltötték el az első éjszakát együtt.

Ránéztem Harrison arcára. Olyan volt, mint egy hős arca. Hogy is várhattam, hogy egy ilyen típusú férfi elégedett legyen egy olyan fiatal lánnyal, mint én? Olyan tapasztalatlan voltam, de bíztam benne. Nagyon kedves volt.

Fisher szerint a kapcsolat az első rész forgatása után véget is ért. Harrison Ford nem sokkal később elvált első feleségétől, és azután még kétszer nősült. A viszonyról bővebben a The Princess Diarist-ben olvashatunk, ami november 22-én jelenik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.