Hirdetés

Így emlékeztek meg Carrie Fisherről a Star Wars ünnepségen

|

Forgatási jelenetekből, háttéranyagokból, a legjobb pillanatokból és a kollégák visszaemlékezéséből álló kedves és humoros összeállítással, valamint egy meglepetés vendéggel tisztelegtek a 60 évesen elhunyt legenda előtt a rajongókkal.

Hirdetés

George Lucas és Kathleen Kennedy Lucasfilm elnök beszéde után nagy meglepetésre megjelent Carrie Fisher lánya, Billie Lourd, aki felbukkant a Star Wars: Az ébredő erőben is Connix hadnagy szerepében. 

Hirdetés

A következő szavakkal beszélt édesanyjáról:

Az anyám mindig azt mondta, soha nem tudja, hol végződik Leia hercegnő és hol kezdődik Carrie Fisher. Sok szempontból tökéletlen volt, de a tökéletlenségei és az ezekről való őszinte beszéde tették tökéletessé. Az anyukám - ahogy Leia sem - soha nem félt kimondani amit gondolt és olyan dolgokról beszélni, ami a legtöbb embert feszélyezte volna. Gyakran teljesen nyíltan küzdött a saját sötét oldalával, korán megtanulván, hogy mindannyiunknak van egy sötét oldala, amivel meg kell küzdenünk, bármi is legyen az. De azt is tudta, hogy az egész nem magáról a harcról szól, hanem hogy hogyan küzdesz, hogyan állsz ellen. Saját példáján tanította meg nekem, hogy a legfejlettebb ember önmagában ellentmondás, hiszen ő egyszerre a legerősebb és a legsebezhetőbb is. És ez volt ő. Ez Leia.

A Star Wars Celebration következő napján Mark Hamill emlékezik meg szeretett kollégájáról, és lesz egy külön panel Az utolsó Jedi kapcsán, ahol bizonyára szintén feljön Carrie Fisher öröksége és szerepe a folytatásban. Most pedig nézzétek meg a videót, amit a Lucasfilm készített:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.