Hirdetés

Carrie Fisher is kap csillagot a Hírességek sétányán

|

Ami jár az jár.

Hirdetés

Carrie Fisher mellett több más híres színész és színésznő is megkapja a maga csillagát a híres sétálón 2022-ben - tudtuk meg a The Walk of Fame Selection Panel of The Hollywood Chamber of Commerce közleményéből. A listán több olyan név is szerepel, akiket látva csodálkozunk azon, hogy eddig hogy nem kaptak maguknak helyet ott. 

Hirdetés

A teljesség igényével álljon itt a komplett lista (amelyen az énekesek/énekesnők is ugyanúgy szerepelnek), amelyet a bizottság tagjai válogattak ki:

Film:

Francis Ford Coppola
Macaulay Culkin
Willem Dafoe
Salma Hayek
James Hong
Helen Hunt
Michael B. Jordan
Regina King
Ray Liotta
Ewan McGregor
Adam McKay
Jason Momoa
Tessa Thompson
Carrie Fisher

Televízió:

Byron Allen
Greg Berlanti
Ricky Gervais
Peter Krause
Robert Odenkirk
Holly Robinson-Peete
Norman Reedus
Tracee Ellis Ross
Jean Smart
Ming-Na Wen
Kenan Thompson

Zene:

Black Eyed Peas
George E. Clinton Jr.
Ashanti Douglas
DJ Khaled
Avril Lavigne
Los Huracanes Del Norte
Martha Reeves
Ermias "Nipsey Hussle" Asghedom (posthumous)
LIVE THEATRE/LIVE PERFORMANCE:
Patti Lupone
Marilyn McCoo & Billy Davis, Jr. and Angelica Vale

Rádió:

Richard Blade
Sports Entertainment:
Michael Strahan

Carrie Fisher jelenlétének természetesen kifejezetten örülünk (kijárt már neki, annyi biztos), de Helen Hunt jelenléte is szívmelengető, ahogyan az is örvendetes, hogy a Keresztapa rendezője, Francis Ford Coppola is megkapja végre a maga csillagát (fel sem merült bennem, hogy neki még nincsen). A régiek mellett több új is helyet követelt magának a listán, többek között Michael B. Jordant emelném ki, aki egészen fiatalon kapja meg az elismerést, valamint Tessa Thompsont, akivel szintén ugyanez a helyzet (és természetesen egyiküktől sem sajnáljuk, mert megérdemlik). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.