Hirdetés

Carrie remake - Hivatalos képek

|

Stephen King regényei az irodalom élvonalába tartoznak. Ennek is köszönhető, hogy a Carrie-ről bizony már a harmadik feldolgozás készül. Egy 1976-ban, egyszer 2002-ben, amit nagyon sokat kritizáltak, a mostani, pedig a jövő évre tartogatja magát.

Hirdetés

A Carrie rendezői székében egy nő ül: Kimberly Peirce. Az ő nevéhez eddig főképp A fiúk nem sírnak alkotás köthető. A forgatókönyvet az eddig csak sorozatokból ismerhető Roberto Aguirre-Sacasa írja, a főszerepekben viszont már nagyobb nevek díszelegnek: Julianne Moore, Chloë Grace Moretz, Gabriella Wilde (az ő szépsége a legújabb A három testőrből ismerhető) és Judy Greer. A film története röviden: egy fiatal lány rájön, hogy telekinetikus képességekkel rendelkezik, s a vallási fanatikus anyja mindent megtesz, hogy lebeszélje lányát annak használatáról. Az áthallás nem véletlen, ez a képesség erős vizuális szimbóluma a szexualitás felfedezésének, amit a fundamentalista anya foggal-körömmel ellenez. További érdekesség, hogy a filmet rendkívül könyvhűnek ígérik be. A tovább után a képek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.