Hirdetés

Carter ügynök bevetésen - hazánkban is elindul a Marvel-sorozat

|

Szerdán este hazánkban is elindul a Marvel kedvelt sorozata, a Carter ügynök, amely az 1940-es évek Amerikájába kalauzolja a nézőket.

Hirdetés

Ha már a harmadik évadot nem élte meg kedvenc ügynöknőnk sorozata, kárpótlásul a magyar szinkronos változattal kedveskednek nekünk, a széria rajongói számára. A folytatásban a sugárzással kapcsolatos információkat és az első szezon hivatalos, részletes leírását olvashatjátok el a FOX csatorna jóvoltából. 

Hirdetés

Csillogó automobilok, szigorú szabású kosztumök, loknik és kalapok - a Marvel-sorozat az 1940-es évek Amerikájába kalauzolja a nézőket. A Carter ügynök ugyanis 1946-ban játszódik, amikor főhősünk, Peggy Carter (Hayley Atwell) hirtelen ráeszmél, hogy a háborúból hazatérő férfiak háttérbe szorítják. Peggy-t inkább titkárnőnek nézik, mintsem profi ügynöknek, és a titokban működő SSR-nek (Strategic Scientific Reserve) dolgozó nő egyszer csak íróasztal mögött találja magát.

Peggy szívesebben dolgozna terepen, ahol kamatoztathatná tudását, ezért örömmel vállalja régi ismerőse, Howard Stark (Dominic Cooper) megbízását. Stark találmányait ugyanis ellopták, és a tömegpusztító fegyverek csakhamar megjelennek a feketepiacon, a férfit azonban azzal vádolják, hogy ő adta elhalálos fegyvereit. Stark megkéri Peggy-t, hogy segítsen tisztázni a nevét és felkutatni a fegyverkereskedőket. Peggy azonban ezzel nem kis rizikót vállal, hiszen akár börtönbe is kerülhet, ha kiderül, hogy titkos küldetést teljesít. Ráadásul miközben az ügy mélyére ás, felfedezi, hogy egy nagyobb veszély is közeledik, megbízói pedig nem feltétlenül azok, akiknek látszanak…

A sorozatban a Marvel világából ismert szereplőkkel találkozhatunk, a Carter ügynök az "Amerika Kapitány: Az első bosszúálló", az "Amerika Kapitány: A tél katonája", valamint a "Marvel-kisfilm: Carter ügynök" nyomán készült. Peggy augusztus 24-től szerdánként 21 órakor a FOX műsorán végre hazánkban is megkezdi bevetését. 

Képek forrása: FOX Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.