Hirdetés

Cartoon Network-vízi kalandpark épül Thaiföldön

|

A Turner Broadcasting System Asia Pacific ma bemutatta a világ első Cartoon Network-vízi kaladparkjáról szóló terveit – a kalandpark nyitását 2013-ra tervezik, a thaiföldi Bang Saray-ban.

Hirdetés

A majdani kalandpark neve, a Cartoon Network AMAZONE a páradús Amazonas-esőerdőkre utal, tematikájában pedig a világ legnépszerűbb animációi és sorozathősei: Ben 10, a Pindúr Pandúrok, Johnny Bravo és a Gumball csodálatos világa jelennek meg. A pihentető kikapcsolódást és lélegzetelálító vízi izgalmakat egyaránt ígérő Cartoon Network AMAZONE-ban olyan egyedülálló programelemek várhatók, mint az óriás családi hullámmedence, a kanyargó-kalandfolyam, a több száz meter hosszú versenycsúszdák, a családi rafting vagy a világ legnagyobb interaktív gyermek-vízi vára. A Cartoon Network AMAZONE a thaiföldi szórakozó- és üdülőközpontokat fejlesztő Amazon Falls-szal együttműködésben épül.  A Pattaya Beach City-közelében lévő Bang Saray-i partokon majdan 14 holdon elterülő vízi kalandpark építése az első fázisban tart, nyitását követően évi 800,000 látogatóra lehet majd számítani. /Turner/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.