Hirdetés

Cassius and Clay - Az Archer készítőinek új sorozata

|

Hirdetés

Az FXX csatorna bejelentette, hogy megszerezte a Cassius and Clay névre hallgató, animációs akció-komédia sorozatot, amelyet az Archer készítői jegyeznek. Az említett szériához látványban és stílusban is hasonlító történetben két bandita, Cassius és Clay próbálnak túlélni egy futurisztikus, poszt-apokaliptikus Dél-Amerikában. Tíz epizódot már be is rendeltek az első szezonból, amely várhatóan valamikor 2016-ban kerül az FXX műsorára (eközben az Archer hetedik évada is az FXX-re költözik, miután az első hat etap az FX-en ment le). A Cassius and Clay sorozatot Adam Reed (Archer) írja és executive producerként is támogatja, akárcsak Megan Ganz (Modern család, Community), a Reeds Floyd County Productions (Archer, Chozen), Matt Thompson (Archer) és az FX Productions. A két főszereplő közül Cassius Cordwoodot Katilin Olson (Felhőtlen Philadelphia, Női szervek, Brickleberry, Félig üres), Shopcarter Clay-t pedig Lake Bell (Hamarosan..., Míg a jackpot el nem választ, Csak szexre kellesz) szólaltatja meg, míg a további szinkronhangok között olyan neveket találunk, mint Susan Sarandon, JB Smoove (A Miller család, Az igazi kaland, Félig üres, Míg a halál el nem választ), Kevin Michael Richardson (Cleveland Show, Family Guy, Mátrix-  Forradalmak, Rejtélyek városkája), Jeffrey Tambor (Az ítélet: család, Másnaposok, Paul, Pokolfajzat), Katy Mixon (Mike és Molly, Egyszer fent, ...inkább lent, Féktelen harag), Robert Patrick (Terminátor 2. - Az ítélet napja, A nyughatatlan, Az egység) és Stephen Root (Texas királyai, Kalandra fel!, Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.