Hirdetés

Casting röviden 05.13. - Nagyfiúk 2, Ip Man 3D stb.

|

Rengeteg apró hír maradt ki a szórásból, melyben sokak által ismert színészek és színésznők csatlakoztak új és meglévő tervezetekhez.

Hirdetés

- Rachel McAdams aláírt Richard Curtis időutazós filmjére, az About Time című drámára.
- Donnie Yen visszatér az Ip Man 3D főszereplőjeként, ami a sorozat harmadik része lesz.
- Cameron Diaz és Benicio Del Toro írt alá az Agent: Century 21 című akció-vígjátékhoz.
- Nick Swardson és Cheri Oteri is csatlakozott a Nagyfiúk folytatásához.
- Budapesten kezdődött meg a Therese forgatása, a stábban Elizabeth Olsen, Tom Felton, Jessica Lange és Oscar Isaac.
- Paul Rudd leszerződött a They Came Together című vígjátékra, amelyben egy menő vállalkozót alakít, akinek terjeszkedése tönkreteheti egy ismerős lány ajándékboltját.
- Eva Longoria, Brendan Fraser és Kiefer Sutherland fognak szerepelni a Married and Cheating című vígjátékban, amelyben három hűtlen pár áll a középpontban.
- Vince Vaughn lesz a Starbuck remake főszereplője, a film poénja, hogy egy olyan férfit alakít, akinek spermadonorként 533 gyerekhez van köze, és egy nap felkeresik őt páran a csemeték közül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.