Hirdetés

Cate Blanchett több női gonosztevőt szeretne látni a Marvel Filmes Univerzumban

|

A Thor: Ragnarok Helája tanácsot adott a Marvel fejeseinek.

Hirdetés

A San Diegoi Comic-Conon az E! News kapta el pár szó erejéig a Helát megformáló Cate Blanchettet, hogy a Thor: Ragnarokban betöltött szerepéről kérdezgessék. A színésznő elárulta, hogy kissé meglepte amikor megtudta, hogy ő a Marvel Filmes Univerzum első igazi női gonosztevője. A Vasember 3-ban eredetileg Maya Hansen (Rebecca Hall) lett volna a főellenség, de a játékeladásokra hivatkozva a stúdió megváltoztatta a forgatókönyv ezen részét.

Hirdetés

Blanchett kifejezte, hogy a képregényekben számos női gazfickóval találkozhatnak az olvasók, akiket reményei szerint a stúdió hamarosan a filmvásznon is bemutat. Ezen észrevétele mellett a halál istennőjét alakító színésznő elárulta, hogy azért vállalta el a szerepet, mert tetszett neki, hogy egy ilyen erős karaktert alakíthat.

"Nagyon izgatott lettem, amikor megtudtam, hogy készen állnak megfosztani Thort az erejétől már az első percekben. Szép belépőt biztosít számomra."

A Thor: Ragnarok november 2-án érkezik a mozikba Taika Waititi rendezésében. Főbb szerepekben Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo és Anthony Hopkins.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.