Hirdetés

Caught in Flight - Naomi Watts mint Diana hercegnő

|

Sokak kedvence, Diana hercegnő a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, érthető tehát, ha a filmesek szeretnének neki emléket állítani és meglovagolni ismeretségét.

Hirdetés

A Caught in Flight című projektben Naomi Watts formálhatja meg a tragikus körülmények között elhunyt hercegnőt, aki némi átmaszkírozást követően kiköpött mása Diana hercegnőnek. A film sztorijának középpontjában Diana és Dr. Hashnat Kahn kapcsolata áll, amely 1995-tól egészen a balesetig tartott. A hercegnő egészen 1998-ig titkolta a dolgot, míg nem a nyilvánosság elé állt és elmondott mindent kettejük viszonyáról. A Caught in Flight rendezését A bukás rendezője, Oliver Hirschbiegel készítheti, a forgatókönyvet Stephen Jeffreys (Rochester grófja - Pokoli kéj) írta, a premier várhatóan 2013. februárjában esedékes külföldön. A stábban egyelőre a főszereplő színésznőn kívül Charles Edwards (Batman: Kezdődik, Mansfield Park) és Naveen Andrews (Lost, Az angol beteg) kapott helyet. A folytatásban további képeket láthattok Watts kisasszonyról.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.