Hirdetés

A CBS berendelte a Supergirl 2. évadát!

|

Hirdetés

A CBS úgy tervezi, hogy megújítja mind az öt sorozatát, amelyek ebben a szezonban indultak útjukra, így a DC képregényeken alapuló Supergirl is folytatást kap. A Deadline elmondása szerint Les Moonves vezérigazgató jelentette be mindezt ma reggel a Deutsche Bank Média, Internet és Telekommunikációs Konferencián. A Melissa Benoist főszereplésével futó sorozat 2015. október 26. óta van képernyőn és a világhírű Superman unokahúgát, Kara Zor-Elt követi nyomon, aki miután éveken át rejtegette képességeit úgy dönt, hogy előbújik az árnyékok közül és National City védelmére kel. Habár a sorozat premierje 12.96 millió nézőt csalogatott a TV-k elé, azóta ez a szám jelentősen visszaesett, a február 29.-i epizódra például már csak 6.69 millióan voltak kíváncsiak. A széria minőségileg azonban úgy tűnik mégis tudja tartani a szintet, hiszen a Rotten Tomatoes-on továbbra is 97%-on áll. Ráadásul hamarosan csatlakozhat a DC televíziós sorozatainak univerzumához, hiszen még az évad során megtörténik a The Flash-Supergirl crossover. Ti követitek a sorozatot hétről hétre? Örültök a jó hírnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.