Hirdetés

A Dr. Csont egyik sztárja lesz az új Navy SEAL sorozat főszereplője

|

A CBS legújabb katonai sorozatában nem akármilyen szerepben tűnik fel David Boreanaz, a Dr. Csont, az Angel és a Buffy szériák népszerű színésze.

Hirdetés

A Dr. Csont igen sok évet megélt, 12 évadot hoztak össze a készítők, viszont hamarosan lezárul az utolsó évad is. David Boreanaz máris talált magának egy új szerepet, méghozzá a CBS új, Navy SEAL témájú sorozatában alakítja majd az egyik elit kommandóst.

Hirdetés

A sorozatot idáig Jim Caviezel nevével reklámozták, viszont a színész kreatív nézeteltérések miatt távozott a stábból, így került a helyére David Boreanaz; ő fogja játszani azt a karaktert, amit eredetileg Jim Caviezelnek szántak. Boreanaz ezen kívül az egyik producere is lesz a sorozatnak, az általa életre keltett szereplő pedig a tekintélyes és elkötelezett vezére az alakulatnak, aki már több mint egy tucat bevetést tudhat maga mögött.

Az egyelőre cím nélküli projekt pilotját Ben Cavell (A törvény embere) írta és Chris Chulack (Harmadik műszak, vészhelyzet, Terepen) rendezi, míg a szereplőgárdában az egykori Angelen kívül felbukkan még Max Theriot (Bates Motel), Neil Brown Jr. (Straight Outta Compton), A.J. Buckley (Dínó tesó), Toni Trucks (Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész) és Jessica Pare (Mad Men) is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.