Hirdetés

Chadwick Boseman előtt tiszteleg a Fekete Párduc megújult főcíme

|

A közelmúltban elhunyt színész emlékére frissítette a Disney az intrót.

Hirdetés

Az egész filmvilágot, de főleg a Marvel-filmek rajongóit rázta meg augusztusban a hír, miszerint Chadwick Boseman, Fekete Párduc karakterének megformálója 43 évesen eltávozott közülünk. A Disney most egy rövid, de annál hatásosabb montázst készített a színész születésnapjára.

Hirdetés

A stúdió igazgatója, Bob Iger számolt be elsőként a figyelmes gesztusról, ami a Marvel-produkciók előtt látható, elengedhetetlen főcímet formálja át Boseman emlékére. A megújult felvezetőben számos jelenetet és képkockát láthatunk a színészről a wakandai hős bőrében, kizárólagosan Boseman karakterére fókuszálva. A Disney+-on mostantól már ezzel a felütéssel találkozhatnak azok, akik a Fekete Párducra kattintanak a streaming-szolgáltató felületén.

Chadwick Boseman tegnap, azaz november 29-én töltötte volna be 44. életévét. Ahogy a Marvel Studios bejegyzésében is áll: éljen sokáig a király!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.