Hirdetés

Channing Tatum utálta a G.I. Joe-t

|

Hirdetés

Channing Tatum okkal lett az elmúlt évek ünnepelt filmcsillaga. A Step Uppal a szélesebb közönség elé lépő egykori chippandale-es sokáig csak a szépfiú kategória egyik éllovasa volt, majd egyre tudatosabb, a Jumps Streetekkel önkritikusabb, a Foxcatcherrel pedig komolyabb szerepválasztásai okán Hollywood egyik legkifizetődőbb sztárja lett. Azonban mint a legtöbb színésznek, neki is a pályája elején mindenre rá kellett bólintania, ami jól rímel Tom Hanks minap nálunk tartott kiselőadására. A minap azonban Tatum kendőzetlenül vallott arról Howard Stern rádió műsorában, hogy mennyire nem szerette a G.I. Joe-kat és, hogy eredetileg más szerepet akart játszani.

Őszinte leszek. K****ra utáltam azt a filmet. Gyakorlatilag bele löktek. A Carter edző után, még gyakorlatilag gyerekként aláírattak velem egy három filmes szerződést. Eléd raknak egy ilyet és azt mondják: nesze! És te, mint fiatal színész azt gondolod, hogy "Istenem! Ez fantasztikus és megcsinálom." Szóval repül az idő, jönnek az újabb munkák és építed a karriered, zajlik az élet, és egy álom melód van, amit mindig is akartál csinálni, majd érkezik egy hívás a stúdiótól. Pont az író sztrájk alatt. A G.I. Joe volt az, amit mindig is imádtam. Megkérdeztem, hogy játszhatnám Kígyószemet? Mire ők: "Nem, te Duke-ot fogod alakítani."
Emellett a forgatókönyvet sem dicsérte túlságosan és ezért nem is fűlött különösebben a foga hozzá.
A forgatókönyv nem volt valami nagy eresztés. Így nem akartam olyannak a részese lenni, amiért rajongok. Kisgyerekként minden reggel néztem a rajzfilmsorozatot, és nem akartam olyanban részt venni, amiről úgy gondoltam, hogy rossz. De megkaphattam volna a Sikoly 5-öt vagy valami hasonlót, szóval végső soron szuper mázlista vagyok, hogy megadatott az a film. Igazából nem volt benne minden annyira rossz, de akkor sem volt más választásom.
A gyártó Paramount stúdió egyelőre dolgozik a harmadik G.I. Joe filmen, amit D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem, Életeken át) rendez és minekután Tatum karakterét a Megtorlásban kiírták, ezért Dwayne "The Rock" Johnson karakterére kívánnak inkább koncentrálni. Tatumot napokon belül láthatjuk (már aki akarja persze), amint Magic Mike ként ismét nekivetkőzik a vásznakon. Ti egyetértetek a táncoslábú színésszel és szerintetek is bűnrosszak voltak azok a filmek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.